Heat-Proof Beauty: Όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για τις διακοπές σας

Στην καρδιά του καλοκαιριού με την θερμοκρασία στα ύψη, είναι απαραίτητο να προσαρμόσετε την ρουτίνα ομορφιάς των διακοπών σας. Από την ενυδατική περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι την αντηλιακή προστασία και όχι μόνο, βυθιστείτε σε μια λίστα με κορυφαίες επιλογές προϊόντων. 

Hydration Heroes

Η διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας σας είναι το θεμέλιο κάθε καλής καλοκαιρινής περιποίησης. Η μάσκα ύπνου για τα χείλη με μάνγκο - brand Laneige, κατάστημα Sephora – με φανταστικό τροπικό άρωμα, παρέχει έντονη ενυδάτωση, αφήνοντας τα χείλη σας απαλά ακόμα και κάτω από τον ήλιο. Σε συνδυασμό με την The Rich Cream – brand Augustinus Bader, κατάστημα Ma Chérie - η οποία είναι πλέον διάσημη για τις βαθιές ενυδατικές και αναζωογονητικές της ιδιότητες, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η επιδερμίδα σας θα παραμείνει λαμπερή και σφριγηλή καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών σας.

Sun Protection

Κανένα σετ ομορφιάς για τις διακοπές δεν είναι πλήρες χωρίς αποτελεσματική αντηλιακή προστασία. Το λάδι μαυρίσματος Helios SPF 30 – κατάστημα Fresh Line - προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV δίνοντας έτσι μια υγιή, ηλιοκαμένη λάμψη. Μετά από μια μέρα στον ήλιο, καταπραΰνετε και επανορθώστε την επιδερμίδα σας με την κρέμα σώματος Sunissime After-Sun - brand Lierac, Φαρμακείο Elina Rapti – εξασφαλίζοντας ότι το δέρμα σας θα ενυδατωθεί, παρατείνοντας έτσι το μαύρισμα σας.

Polished Perfection

Για τις τελευταίες πινελιές που ολοκληρώνουν την εμφάνισή σας στις διακοπές, επικεντρωθείτε στα νύχια και το σώμα σας. Το ενυδατικό αρωματικό έλαιο -brand Kinetics, κατάστημα Fairynails - είναι απαραίτητο για τη διατήρηση υγιών, ενυδατωμένων νυχιών, εξασφαλίζοντας ότι παραμένουν περιποιημένα. Για να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό, το βάλσαμο σώματος Bee Lush x Bridgerton – κατάστημα Lush - είναι μια ιδανική λύση. Φτιαγμένο από μια τριλογία βουτύρων κακάο, illipe και μάνγκο λιώνει στην επιδερμίδα σας, παρέχοντας έντονη ενυδάτωση και αφήνοντας ένα λεπτό, ευχάριστο άρωμα. Για τα μαλλιά που έχουν υποστεί τις κακουχίες του ήλιου, του αλατιού και του χλωρίου, η μάσκα Première Filler Reparateur - brand Kérastase, κομμωτήριο Georgios Doudessis - είναι απαραίτητη, αφού επανορθώνει τις φθορές κάνοντας τα μαλλιά σας πιο ανθεκτικά, πιο λαμπερά και με πιο υγιή όψη. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa