Οκτώ office looks που θα προστεθούν στο φθινοπωρινό shopping

Η επιστροφή στην πόλη σηματοδοτεί και την επιστροφή στο γραφείο. Και το office style έχει και φέτος, όπως και κάθε νέα σεζόν, τα δικά του musts. 

Business basics

Τα basics είναι τα απαραίτητα items στα οποία αξίζει να επικεντρωθείτε, ακολουθώντας την τάση του quiet luxury, που πρωταγωνιστεί το 2024. Ξεκινήστε το shopping  με το office style παντελόνι με τσάκιση σε ενημερωμένη burgundy απόχρωση είναι το bottom που θα αντικαταστήσει τα αναμενόμενα neutrals και στο κατάστημα Eponymo θα δοκιμάσετε την πιο stylish εκδοχή του από την Elisabetta Franchi. Μπορείτε να το συνδυάσετε ιδανικά με ένα λευκό πουκάμισο από ανάλαφρη ποπλίνα, σε κλασική γραμμή, όπως αυτό που θα ανακαλύψετε στη νέα fall collection των COS. Μία μαλακή ζακέτα σε στιλ blazer, όπως αυτή στο κατάστημα Falconeri, είναι το item που θα ολοκληρώσει ένα πρωινό look γραφείου, αφήνοντας για λίγο τα σακάκια με αυστηρό tailoring. 

Total black

Εννοείται ότι το μαύρο είναι μία από τις must αποχρώσεις του office style που πάντα θα προσδίδει κύρος σε ένα business look. Αυτό το φθινόπωρο, συμπληρώστε στη wishlist σας τρία items που θα κάνουν level up στο στιλ σας: Μία μαύρη καμπαρντίνα από 100% βαμβάκι που θα βρείτε στο Massimo Dutti Women, ένα preppy classy σύνολο με ένα mini πλεκτό φόρεμα με χρυσές luxury λεπτομέρειες, όπως αυτό που προτείνει η Twinset, καθώς και ένα ζευγάρι κλασικές μπαλαρίνες σε καπιτονέ δέρμα από το κατάστημα Nak Shoes.

Office bags

Η τσάντα που θα ολοκληρώσει τα πρωινά σας σύνολα για το γραφείο τη νέα σεζόν είναι αρκετά πιο ανατρεπτική σε σχέση με τις shopper bags που προσδιορίζουν συνήθως το office style. Στο κατάστημα Pinko θα βρείτε την Classic Lady Love Bag Puff Chevron, μία top handle τσάντα που ταιριάζει τέλεια με τα κοστούμια σας, ενώ η Coccinelle προτείνει ένα σχέδιο με Y2K αναφορές και πολλές μικρές τσέπες, που είναι άκρως πρακτικές σε ένα all day look.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa