PFW: Αντλούμε έμπνευση από την πασαρέλα για ανοιξιάτικα looks

Ο Μάρτιος ήταν ο μήνας της μόδας. Ένας μήνας γεμάτος έμπνευση, τάσεις και combos, ο οποίος ρίχνει αυλαία αμέσως μετά το πέρας της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Φυσικά, τα looks και οι τάσεις που μπορούμε να αντιγράψουμε, χάρη στα μοναδικά σύνολα που κάνουν την εμφάνισή τους σε κάθε πασαρέλα, είναι πολλά. Εμείς, αυτή την άνοιξη, φέραμε το Paris Fashion Week στο Golden Hall και σας παρουσιάζουμε τα must-have outfits της σεζόν.

Αυτή την άνοιξη, θα συναντήσουμε ρομαντικές και νοσταλγικές αναφορές σε ύφος 50’s, όπως έδειξαν οι οίκοι Rami al Ali και Elie Saab, σε αποχρώσεις έντονες, αλλά και παστέλ. Ταφτάδες και «πολύτιμα» υφάσματα δημιουργούν το all time classic outfit που ξεχωρίσαμε από τις δημιουργίες της Celia Kritharioti. Για όσες αγαπούν τα πιο εκκεντρικά looks, τότε οι μονοχρωμίες, τα oversized και τα γεωμετρικά πατρόν που ανέβηκαν στη γαλλική πασαρέλα, θα σας ενθουσιάσουν. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα total ανδρόγυνο look αυτό το ροζ, ψηλόμεσο παντελόνι από το κατάστημα Maje είναι η ιδανική επιλογή! Μία βόλτα στο κατάστημα Sandro, αναμφίβολα θα μας υπενθυμίσει τις retro–vintage αναφορές που θέλουμε στις εμφανίσεις μας, με έμφαση στα 80’s και 90’s σχέδια, με όγκους, χρώματα και υφάσματα όπως tweed και patterns pied de coq. Επιλέξτε το παρακάτω σακάκι, που συνδυάζεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, για ένα item “passe-partout” στην γκαρνταρόμπα σας! Μία βόλτα στο κατάστημα Sandro, αναμφίβολα θα μας υπενθυμίσει τις retro–vintage αναφορές που θέλουμε στις εμφανίσεις μας, με έμφαση στα 80’s και 90’s σχέδια, με όγκους, χρώματα και υφάσματα όπως tweed και patterns pied de coq. Επιλέξτε το παρακάτω σακάκι, που συνδυάζεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, για ένα item “passe-partout” στην γκαρνταρόμπα σας! Την τιμητική του στις παριζιάνικες πασαρέλες είχε το χρώμα, με πρώτο και κυρίαρχο το κίτρινο σε όλες του τις εκφάνσεις, από απαλό έως έντονο φλούο. Οίκοι όπως οι Courreges, Christian Dior, Acne Studios, έδωσαν στο χρώμα τη θέση που του αξίζει και με μία βόλτα στο κατάστημα Carolina Herrera, θα βρείτε υπέροχες χρωματιστές προτάσεις όπως η παρακάτω φούστα.

Μπλε βραδινό φόρεμα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ψηλόμεσο παντελόνι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Houndstooth σακάκι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Φούστα ταφτά

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ποπ διάθεση ήταν διάχυτη. Οι οίκοι ανέδειξαν τα έντονα prints και στο κατάστημα FREE SHOP θα βρείτε το maxi, μακρυμάνικο φόρεμα, του οίκου Balenciaga, με print ζωγραφισμένα από στυλό και τυπωμένα πάνω σε πολυτελές σατέν! Balmain, Loewe, Rochas, φόρεσαν τα κόκκινά τους για να μας υπενθυμίσουν τη δυναμική, έντονη και θηλυκή επιρροή αυτού του χρώματος. Και για εσάς που το «φοβάστε», μάλλον ήρθε η στιγμή να το τολμήσετε, επιλέγοντας το κομψό κόκκινο φόρεμα Moschino Couture, από το κατάστημα Eponymo. Στα παπούτσια, για ακόμη μία σεζόν, οι προτάσεις είναι πολλές και θα τις βρούμε στο κατάστημα Kalogirou. Οι διαχρονικές Sling back γόβες Red Valentino σε φλούο χρώματα και διαφάνειες, αποτελούν την τέλεια επιλογή για τα πιο stylish ανοιξιάτικα outfits. Φυσικά, στους ίδιους χρωματικούς τόνους -από έντονα χρώματα μέχρι και λευκό- κινήθηκαν και οι πολυαγαπημένες μας τσάντες. Τις εντυπώσεις έκλεψε η τρίχρωμη πρόταση της Lancel με pink, mandarin και MCO Peach, που θα σας ενθουσιάσει, μιας και μπορείτε να τη συνδυάσετε με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας.

Φόρεμα Artist Doodles, Balenciaga

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Φόρεμα από μαροκινό μετάξι με κουμπιά Teddy Bear, Moschino Couture

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικεία γόβα slingback Sandie, Red Valentino

Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Lancel

Τσάντα Ninon

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Για το τέλος αφήσαμε τα κοσμήματα! Στα must-have, φυσικά, ανήκουν και τα λεπτοκαμωμένα, κομψά δαχτυλίδια από την εταιρεία Charlotte Chesnais σε χρυσό χρώμα, που θα βρείτε στο κατάστημα i-D Fine Jewellery.

Elipse pave δαχτυλίδι, Charlotte Chesnais

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa