Elevate your casual

Με τις ανοιξιάτικες αποδράσεις να πληθαίνουν σας προτείνουμε τα προϊόντα στα οποία μπορείτε να επενδύσετε χωρίς να θυσιάσετε το στυλ για την πρακτικότητα. 

Το λευκό jean είναι ο ιδανικός καμβάς για να σχηματίσετε κάθε look όλο τον χρόνο. Ακολουθήστε την τάση της σεζόν με αυτό το American Eagle λευκό jean σε flare γραμμή που μπορεί να φορεθεί με πουκάμισο στο γραφείο αλλά και με το αγαπημένο σας καλοκαιρινό τοπ στις off duty εμφανίσεις σας. To ανοιξιάτικο ντύσιμο μπορεί να αποδειχθεί απαιτητικό λόγω των συνεχών αλλαγών του καιρού επομένως αυτό το DKNY jacket είναι το μεταβατικό πανωφόρι που χρειαζόμαστε. Φορέστε το με ένα crop top για να τονίσετε την  μέση σας και δώστε το απαραίτητο coolness στο ντύσιμο σας. Μετά την πρώτη τους εμφάνιση την δεκαετία του ’60 τα Adidas Stan Smith  δεν έχουν πάψει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Το συγκεκριμένο με μια leopard λεπτομέρεια ξεφεύγει από το εντελώς μίνιμαλ και μονοχρωματικό σχέδιο. Συνδυάστε με όλους τους πιθανούς τρόπους, από το υφασμάτινο παντελόνι σας, μέχρι το αγαπημένο σας φόρεμα από το πρωί ως το βράδυ. Είναι η εποχή που όλοι έχουμε βαρεθεί τα χειμωνιάτικα παπούτσια μας και η ανανέωση που χρειαζόμαστε απαιτεί ένα ζευγάρι παπούτσια που θα μας θυμίσουν πως το καλοκαίρι είναι μπροστά μας. Αυτά τα Camper πέδιλα σε καρό μοτίβο μας θυμίζουν 50’s  αισθητική και συνδυάζονται με πληθώρα outfits. Οι πιο τολμηρές φορέστε τα σκέτα, αλλά και τις πιο κρύες μέρες μπορείτε να υιοθετήσετε την τάση που θέλει τα πέδιλα να φοριούνται με κομψές κάλτσες.

American Eagle

Γυναικείο λευκό flare jean

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικείο jean μπουφάν με λογότυπο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Adidas

Γυναικεία Stan Smith sneakers

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικεία καρό πέδιλα Meda

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

H ιδανική τσάντα για την εποχή μεγαλώνει σε μέγεθος προκειμένου να χωράει τα απαραίτητα για τις εκδρομές και τις εξορμήσεις μας. Στο κατάστημα La Martina θα βρείτε το backpack που χρειάζεστε ένα από τα πιο hot χρώματα της φετινής άνοιξης, αυτό της μέντας. Τα τελευταία χρόνια η τάση των bucket hats που επικράτησε την δεκαετία των 90’s έχει επιστρέψει δυναμικά. Επιλέξτε ένα ιδιαίτερο σχέδιο, όπως αυτό από το κατάστημα Vans, μια συνεργασία με την διάσημη skateboarder Lizzie Armanto που εμπνέεται από τα εσπεριδοειδή της γενέτειρας της, της Καλιφόρνια και την iconic σκακιέρα της Vans. Ένα casual look δεν πρέπει ποτέ να υπολείπεται σε αξεσουάρ τα οποία προσδίδουν αμέσως μια πιο στιλάτη πινελιά σε όλο το σύνολο σας. Αυτό το βραχιόλι από τα Accessorize είναι ιδανικό καθώς προσφέρει στο outfit την ανεπιτήδευτη κομψότητα που χρειάζεστε. Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά, ξεκινάμε μια νέα ρουτίνα ομορφιάς δοκιμάζοντας νέα προϊόντα και αρώματα. Στο κατάστημα Lush θα βρείτε την τέλεια μπάρα σαπουνιού με θρεπτικά έλαια και υπέροχο άρωμα ευκαλύπτου, λεμονόχορτου και μέντας που θα σας προσφέρει ζωντάνια και αναζωογόνηση. 

Γυναικεία τσάντα πλάτης με αλυσίδα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Καπέλο Vans x Lizzie Armanto

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικείο επίχρυσο βραχιόλι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa