Get ready for summer: Beauty products & accessories που θα λατρέψει κάθε γυναίκα

Η εποχή που κάθε γυναίκα θέλει να επενδύσει, στα beauty products και τα accessories που χρειάζεται για να προετοιμαστεί για το καλοκαίρι… επιτέλους έφτασε! Ας δούμε ποια προϊόντα και αξεσουάρ πρέπει να επιλέξουμε για την αρχή του καλοκαιριού.

Το super smart kit με τα γυναικεία beauty products, που δεν πρέπει να λείπουν από τη ρουτίνα ομορφιάς μας, αυτό το καλοκαίρι, βρίσκεται στο κατάστημα Sephora. Το Sol Janeiro kit, περιέχει shower gel, body cream και body mist για να μπορούμε να έχουμε πάντα στο νεσεσέρ μας για τις μικρές αποδράσεις των σαββατοκύριακων. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από το κατάστημα EyeQ-Συκαράς, αναμφίβολα, είναι στα must-have items της σεζόν. Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου, Bottega Veneta, με κοκάλινο, διαφανή σκελετό σε γκρι χρώμα και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες, θα γίνουν σίγουρα το αγαπημένο μας και πιο χρήσιμο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Η εποχή αυτή θέλει χρώματα και φρέσκα καλοκαιρινά αρώματα, τα οποία θα ανακαλύψουμε στο κατάστημα Lush. To body-scrub, Co-mingle, με άρωμα λεβάντας και μπαμπού θα γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια, κατά τη διάρκεια του me-time μας, χαρίζοντάς μας το πιο απαλό και μεταξένιο δέρμα, για φέτος το καλοκαίρι. Για εμάς που αναζητάμε μία πιο fashion επιλογή γυαλιών ηλίου, τότε η εταιρεία Emilio Pucci, με το μεταλλικά γυαλιά σε «πεταλουδέ» σχήμα και το ιδιαίτερο χρώμα των φακών που προτείνει, θα μας σαγηνεύσουν,χάρη στην κομψότητα και τη φινέτσα τους. Θα τα βρούμε στο κατάστημα οπτικών Occhio Papavassiliou.

Γυναικεία γυαλία ηλίου, Bottega Veneta

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικεία γυαλιά ηλίου, Emilio Pucci

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μήπως ένα χειροποίητο μικρό τσαντάκι από οργανικό βαμβάκι, είναι ένα από τα απαραίτητα accessories της εποχής; Για εμάς που ακολουθούμε τις τάσεις, τότε η επιλογή που προσφέρει το κατάστημα Evita Peroni, σε γαλάζια απόχρωση, με σχεδιασμένες πεταλούδες, είναι εκείνο το αξεσουάρ που θα μας πει ξεκάθαρα… get ready for summer. Εάν οι all time classic επιλογές είναι οι αγαπημένες μας, τότε ένα ζευγάρι γυναικεία, μαύρα, κοκκάλινα, γυαλιά ηλίου του οίκου Burberry από το Grand Optical, που συνδυάζονται με κάθε outfit και σε κάθε διαφορετική περίσταση, θα γίνει το πιο easywear γυναικείο αξεσουάρ μας. Κάθε αρχή καλοκαιριού, η ανανέωση όλων μας ξεκινάει από τα σανδάλια που θα επιλέξουμε για τις all day εμφανίσεις μας στα ελληνικά νησιά. Στο κατάστημα Havaianas, το πλεκτό city sandal, με πάτο από καουτσούκ, που είναι διαθέσιμο σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, θα δημιουργήσει ένα νέο statement σε κάθε μας summer look. Καλοκαίρι σημαίνει φρεσκάδα και λάμψη, γι’ αυτό ένα body mist με καλοκαιρινό άρωμα, είναι αναπόσπαστο beauty product σε κάθε summer bag,το φετινό καλοκαίρι. Η εταιρεία Nuxe και το φαρμακείο Elina Rapti, έχουν φροντίσει τα αρώματα να είναι το «Νο 1» προϊόν ομορφιάς μας για αυτό το καλοκαίρι, ας τα δοκιμάσουμε.

Χειροποίητο τσαντάκι Μeadow, Mama Tierra

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικεία γυαλία ηλίου, Burberry

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικείες σαγιονάρες You Malta Mix

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa