Trick or Treat: Προτάσεις για ένα μοναδικό Ηalloween weekend!

Το Halloween είναι πλέον μερικές ημέρες μακριά και η πιο spooky γιορτή του φθινοπώρου, μας επιτρέπει να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να χαθούμε σε έναν μαγικό κόσμο από μυρωδιές κολοκύθας, καραμελωμένων μήλων, μάγισσες, ιστούς αράχνης και φαντάσματα.

Από προτάσεις ρούχων και αξεσουάρ μέχρι παιχνίδια, σας προτείνουμε φανταστικές ιδέες για να γιορτάσετε την πιο τρομακτική γιορτή του φθινοπώρου.

Απελευθερώστε το Ηalloween πνεύμα σας με ένα bath bomb – κατάστημα Lush – σε άρωμα πορτοκαλιού και σκόνη κολοκύθας θα αφήσει την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη, ενώ θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ένα φούτερ που μπορεί να φορεθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ και να δημιουργήσει κατευθείαν μία στολή Halloween είναι αυτό με την κεντημένη νυχτερίδα – brand Wauw Capow, κατάστημα MILKSHAKES AND DREAMS. Φορέστε το στο μικρό σας με μαύρα μποτάκια και μαύρη κάπα και ο Batman είναι έτοιμος! To Lego Store έχει πάντα μια πρόταση για κάθε ξεχωριστή περίσταση, έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη φετινή γιορτή του Halloween! Το στοιχειωμένο σπίτι, με εξαιρετικές λεπτομέρειες, από σκελετούς και ιστούς αράχνες θα σας χαρίσουν άπλετες ώρες διασκέδασης.

Bath bomb κολοκύθα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γκρι φούτερ νυχτερίδα, Wauw Capow

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

LEGO ICONS Haunted House

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Από τις μάγισσες του Salem στην ταινία της Disney “Hopus Pocus”, μέχρι την Κακιά Μάγισσα της Δύσης από τον Μάγο του Όζ, εμπνευστείτε και γίνετε η πιο εντυπωσιακή μάγισσα τoυ party με την στολή αυτή - κατάστημα Το Γαϊτανάκι. Aν από την άλλη, δεν προτιμάτε μια ολόκληρη στολή αλλά θέλετε να μπείτε στο κλίμα της μεταμφίεσης, δεν έχετε παρά να επιλέξετε αξεσουάρ όπως αυτά τα γυαλιστερά κλιπ με σχέδια - κατάστημα Zara - και να τα συνδυάσετε με ένα μακιγιάζ στο πρόσωπο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Παιδική στολή μάγισσας

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σετ τριών Ηalloween κλιπ μαλλιών

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το πιο χαριτωμένο μέρος αυτής της γιορτής είναι μωράκια ντυμένα με διάφορες μεταμφιέσεις και συγκεκριμένα σε φαντασματάκια ή κολοκύθες. Εδώ σας προτείνουμε το δεύτερο – κατάστημα Moustakas signature toys - που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο. Ένα διαφορετικό παιχνίδι μνήμης που θα διασκεδάσει όλη την οικογένεια, είναι αυτό από το brand The Toy Bin– κατάστημα Τricks & Treats. Σε μεγάλο μέγεθος ώστε να παίζετε στο πάτωμα, προσπαθήστε να εξασκήσετε τη μνήμη σας και να βρείτε όλα τα ζεύγη από μαγικά φίλτρα, καπέλα μαγισσών και ιπτάμενες σκούπες. 

Στολή κολοκύθας για μωρά

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Παιχνίδι μνήμης Halloween, The Toy Bin

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Στο πλαίσιο του Halloween experience δεν θα μπορούσε να λείπει το signature ρόφημα Pumpkin Spice Latte από τα Starbucks. Με μoναδική γεύση κολοκύθας, φθινοπωρινά μπαχαρικά και σαντιγί, θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa