In between seasons: Προτάσεις για τη μεταβατική περίοδο της άνοιξης

Με την αλλαγή της εποχής, εστιάζουμε σε ρούχα που μπορούν να σταθούν σε αυτή τη μεταβατική περίοδο για να δημιουργήσουμε stylish looks στην καθημερινότητα μας.

Ο νούμερο ένα κανόνας για ένα ευέλικτο και πρακτικό look όταν αλλάζει η θερμοκρασία είναι το σωστό layering. Τα blazers είναι ένα must have αυτής της περιόδου. Συνδυάστε το λευκό, tweed σακάκι – brand Access Fashion, κατάστημα Love Boutique με ένα ελαφρύ ζιβάγκο για όσο οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές και αργότερα με ένα μεταξωτό top. Ακόμα, το jean jacket σε γκρι απόχρωση και μεταλλικές λεπτομέρειες – κατάστημα DKNY, θα είναι το hero piece της άνοιξης, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά looks ανάλογα με το styling. Βέβαια, μια καμπαρντίνα σε ουδέτερη απόχρωση με leather effect– κατάστημα Stradivarius, είναι το ρούχο που θα προσδώσει μια effortless chic νότα στο ντύσιμο σας αφού μπορεί να αναδείξει και το πιο απλό σύνολο.

Love Boutique

Λευκό tweed σταυρωτό σακάκι, Αccess Fashion

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γκρι denim jacket με μεταλλικές λεπτομέρειες

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Εκρού καπαρντίνα με εφέ δέρματος

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι αυτές που κυριαρχούν την άνοιξη δίνοντας έναν πιο φρέσκο χαρακτήρα στα outfits σας. Συνδυάστε ένα oversized πουκάμισο στο χρώμα του pistachio – κατάστημα Regalinas με jeans για μια casual εμφάνιση, αλλά και με λευκό παντελόνι για ένα office look. Ένα υφασμάτινο wideleg παντελόνι σε μια γλυκιά, λιλά απόχρωση – κατάστημα Scotch & Soda, συνδυασμένο με μια μαρινιέρα – κατάστημα United Colors of Benetton, θα γίνει το go to look σας.

Πράσινο πουκάμισο με κουμπιά στα μανίκια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λιλά wide-leg παντελόνι The Edie

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ριγέ μπλούζα με μανίκια 3/4

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ακόμη αυτή η ενδιάμεση περίοδος από τον χειμώνα στην άνοιξη είναι η ιδανική ευκαιρία για την αναζήτηση του τέλειου sneaker. Τα δερμάτινα sneakers σε off white απόχρωση – κατάστημα Camper μπορούν να συνδυαστούν από jeans μέχρι και ένα floral φόρεμα. Τέλος, τα σκουλαρίκια με λεπτομέρειες από γαλάζιο ζιργκόν – κατάστημα Oxette, θα δώσουν λάμψη ακόμα και στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Εκρού δερμάτινα sneakers Runner K21

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Επίχρυσα σκουλαρίκια με aqua ζιργκόν Crown

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa