Kids O'clock: Μοναδικές εμπειρίες που θα λατρέψει το παιδί σας

Το ζητούμενο για κάθε γονιό είναι ο χρόνος που περνάει με τα μικρά του να είναι ποιοτικός. Πόσο εύκολο είναι όμως για τους γονείς, να δημιουργούν με τα παιδιά τους στιγμές που θα μετατραπούν σε όμορφες αναμνήσεις και να μοιράζονται μαζί τους εμπειρίες διασκεδαστικές, που συμβάλλουν παράλληλα στην εξέλιξη των δεξιοτήτων τους;

Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο, από όσο πιστεύετε. Αρκεί μία επίσκεψη στο Xplore Entertainment Center, το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, αλλά και το Dancing Scissors για μία fun εμπειρία περιποίησης.

H σημασία του αθλητισμού και του πολιτισμού για το μικρό σας 

Αν υπάρχουν δύο πυλώνες που μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών, είναι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να οργανώσετε με τα παιδιά σας μία επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας. Εκεί θα ανακαλύψετε την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, καθώς και τον ρόλο της χώρας μας, αλλά και των Ελλήνων αθλητών!

Ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας του Ολυμπιακού Μουσείου Αθηνών «αγγίζει» όλες τις ηλικιακές ομάδες και εξελίσσεται συνεχώς, καθώς το Μουσείο δημιουργεί συχνά νέα προγράμματα και δράσεις. Μάλιστα, χάρη στη νέα δράση Agon Family του προγράμματος «Agon, an Olympic Legacy», που υλοποιήθηκε με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και η οποία διατίθεται δωρεάν, η περιήγηση στην μόνιμη έκθεση μετατρέπεται σε ένα παιχνίδι θησαυρού, όπου γονείς και παιδιά συναγωνίζονται σε δοκιμασίες παρατήρησης, εξερεύνησης, φαντασίας και δημιουργικότητας στο πνεύμα του Ολυμπισμού. Μια άκρως διασκεδαστική οικογενειακή εμπειρία!

Εκπαίδευση και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια

Σειρά έχει μία επίσκεψη σε έναν χώρο που «συνδέει» όλα τα μέλη της οικογένειας και θα βγάλει στην επιφάνεια τους μικρούς εξερευνητές που «κρύβετε» μέσα σας. Ο λόγος για το XPLORE Entertainment Center και τις τρεις θεματικές ζώνες του: το XPLORE Science, το XPLORE Adventure και το ενυδρείο XPLORE Ocean.

Ανυπομονείτε ήδη για αυτές τις συναρπαστικές εμπειρίες; 

Στο XPLORE Science θα μάθετε πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα και ο ηλεκτρισμός, τι δύναμη έχουν το νερό και ο αέρας.

Αν έχετε όρεξη και για περιπέτεια, επιλέξτε να γίνετε πρωταγωνιστές μοναδικών εμπειριών στο XPLORE Adventure!

Και μπορεί οι θεματικές ζώνες Science και Adventure να προτείνονται για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, ωστόσο, το μοναδικό ενυδρείο στην Αθήνα, το XPLORE Oceans, θα ενθουσιάσει όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, με τους καρχαρίες, τα σαλάχια και τα περισσότερα από 2.000 ψάρια που φιλοξενεί στις 19 εντυπωσιακές δεξαμενές του… A must visit!

Άνεση και φροντίδα για τα παιδιά

Εκτός από το παιχνίδι, η καθημερινότητα των μικρών σας έχει και υποχρεώσεις. Μία από αυτές είναι το κούρεμα, που μπορεί να γίνει μία ευχάριστη διαδικασία, στο Dancing Scissors, αφού εκεί τα μικρά σας θα έχουν μία διασκεδαστική και άνετη εμπειρία κουρέματος και περιποίησης. 

Σε έναν funky χώρο με φουτουριστικά αντικείμενα που εξιτάρουν τη φαντασία των παιδιών, το κούρεμά τους θα γίνει παιχνίδι, ενώ οι ειδικευμένοι κομμωτές που φροντίζουν τα παιδιά με τα καλύτερα οργανικά και φυτικά προϊόντα μαλλιών, θα κάνουν τα μικρά σας να αισθανούν αμέσως άνετα!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa