To Taste Garden επιστρέφει στον προαύλιο χώρο του Golden Hall

To αγαπημένο Taste Garden επέστρεψε ανανεωμένο στον προαύλιο χώρο του Golden Hall! Νέες και δροσιστικές προτάσεις, street food επιλογές και λαχταριστά γλυκά είναι μόνο λίγες από τις υπέροχες επιλογές που θα βρείτε ανάμεσα στις επτά καντίνες.

Tasty iced drinks all around

Κάθε φορά που ο καιρός ζεσταίνει, προστίθονται στην καθημερινότητά μας, τα γευστικά δροσιστικά ροφήματα. Η πρώτη μας «στάση», ήταν τα Starbucks, όπου δοκιμάσαμε το Strawberries & Cream Frappuccino με κομματάκια σοκολάτας, σε συνδυασμό με το donut με γέμιση σοκολάτας και το χαμόγελο μας δεν μπορούσε να κρυφτεί. Ενώ στο Flocafe Espresso Room, επιλέξαμε τρεις από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που διέθεται το menu: Τη frozen λεμονάδα με raspberries, το Biscolato Freddo και το all time classic αγαπημένο μας cocktail La Paloma. Αυτά ήταν αρκετά για να δώσουμε μία πρώτη «γεύση» στο διάλειμμα από τα ψώνια μας. 

Signature γεύσεις που μας ενθουσίασαν

Ναι, υπάρχουν μερικές signature επιλογές που πάντα θα έχουν μία θέση στο τραπέζι μας και αυτός ήταν και ο λόγος που μας έκανε να κατευθυνθούμε προς τα TGI Fridays. Εκεί, επιλέξαμε τα Fridays signature glazed mini burgers με φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, Fridays signature glaze με Jack Daniel’s ουίσκι, frizzled κρεμμύδια, cheddar, iceberg, ντομάτα και brioche ψωμί σε συνδυασμό φυσικά, με την αγαπημένη μας Classic Margarita. Επειδή η φίλη μου ωστόσο, είναι fan του hot dog, το Classic Hot Dog με αφράτο ψωμάκι, λουκάνικο Φρανκφούρτης, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα και πίκλες από Cultivos Coffee ήταν η ιδανική επιλογή.

Comfort food all the way

Όσο περνούσε η ώρα και ο ήλιος έπεφτε, αποφασίσαμε να κινηθούμε προς τις πιο comfort επιλογές. Στο everest exclusive λοιπόν, παραγγείλαμε ένα σάντουιτς με φαλάφελ και το αγαπημένο μας αναψυκτικό, ενώ στο Δε Μιτ Μποϊζ, η μερίδα σουβλάκι κοτόπουλο μπούτι, τα κεφτεδάκια με πατάτες και οι τηγανητές πατάτες με κρέμα γραβιέρας γέμισαν το τραπέζι μας. Και η αλήθεια είναι πως με την πρώτη μπουκιά καταλάβαμε ότι είχαμε κάνει τον πιο ιδανικό συνδυασμό street food.

Cheese and wine pairing

Όσο η βόλτα μας πλησίαζε στο τέλος της, τα φωτάκια που άναψαν στις πολύχρωμες καντίνες ήταν το «σήμα κατατεθέν» για να ολοκληρώσουμε την ημέρα μας με ένα cheese and wine pairing. Κατευθυνθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη, προς το Τυροκομείο Κωσταρέλου και επιλέξαμε από τη μία, ένα χωνάκι με γραβιέρα κατσικίσια σε συνδυασμό με λευκό κρασί Scala και από την άλλη, ένα χωνάκι με γραβιέρα με πράσινο πιπέρι σε συνδυασμό με ροζέ ημίγλυκο κρασί Kamara Estate. Και κάπως έτσι, τσουγκρίσαμε στην υγεία των καλοκαιρινών στιγμών που θα ακολουθήσουν και αποχαιρετιστήκαμε μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στο Taste Garden του Golden Hall.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa