Ιl Barreto: «Αέρας» Ιταλίας σε κάθε γευστικό συνδυασμό

Για να ζήσετε τη γευστική εμπειρία της ιταλικής κουζίνας και να βιώσετε μία αυθεντική dolce vita, αρκεί να επισκεφθείτε το Il Barretto, το Italian spot που φέρνει ιταλικό «αέρα» στις ημέρες μας.

Νοστιμιά όλη την ημέρα

Η ιταλική κουζίνα, είναι μία διαχρονικά αγαπημένη επιλογή και αυτό γιατί τα εκλεκτά υλικά και οι εξαιρετικοί συνδυασμοί της, «ξεσηκώνουν» τους γευστικούς κάλυκες. Εμείς, λοιπόν, δεν χάνουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο Il Barreto, το παραδοσιακό καφέ με πλούσια ποικιλία ιταλικών γεύσεων στο μενού του. 

Και κάπως έτσι, ξεκινήσαμε με τις πιο «γλυκές» επιλογές, διαλέγοντας ένα Barretto Freddo και μία Pavlova. Πράγματι, ο παγωμένος καφές εσπρέσο με σταγόνες κουβερτούρας και σαντιγί σε συνδυασμό με τη σπιτική μαρέγκα με κρέμα και φρέσκιες φράουλες, ήταν αρκετά για να πάρουμε μία γεύση για το τι σημαίνει «dolce vita» στην Ιταλία.

Ένα ξεχωριστό «ταξίδι» στις γεύσεις

Επειδή η ημέρα μας ήταν μεγάλη, συνεχίσαμε με κάποιες ακόμα άκρως ιταλικές αλλά και νοστιμότατες επιλογές που έφεραν τον ιταλικό «αέρα» στο τραπέζι μας. Το πιάτο με το πεπόνι, το κατσικίσιο τυρί, το prosciutto, το μέλι και τα καρύδια μαζί με το ποτήρι Spumante Rose -ροζέ αφρώδης οίνος- και το ποτήρι Μαλαγουζιά Bio Παναγιωτόπουλου, ήταν αυτά που διαμορφώσαν μία ξεχωριστή εμπειρία για εμάς. 

Αν, είστε και εσείς λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, το Il Barretto είναι το μέρος όπου θα αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή. Είτε καθίσετε στα στρογγυλά τραπέζια του για να δοκιμάσετε τα υπέροχα πιάτα του, είτε επιλέξετε να τα πάρετε πακέτο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά εκεί όπου «χτυπάει» η γαστρονομική καρδιά της Ιταλίας. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa