Οι Golden Foodies στο Kayak: Οι πιο «δυνατές» γεύσεις παγωτού

Αν υπάρχει ένα μέρος που αποτελεί μία πραγματική «όαση» δροσιάς, προσφέροντας παραδοσιακές και πρωτότυπες γεύσεις παγωτού που εκπλήσσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο, δεν είναι άλλο από το Kayak.

Άλλωστε, οι Golden Foodies γνωρίζουν καλά πως Kayak σημαίνει ιδιαίτερες και δυνατές γεύσεις, αγνές πρώτες ύλες, φρέσκα φρούτα και εξαιρετικοί ξηροί καρποί. Στην επίσκεψη στο Kayak, η αρχή έγινε με μία από τις new flavors που μας ενθουσίασε. Ο λόγος για το παγωτό Kayak Cheesecake με κατίκι και σμέουρο, που πήραμε σε κυπελάκι.

Σειρά είχε ένα παγωτό με γεύση βανίλια σε χωνάκι, από τη μηχανή παγωτού του Kayak. Μία κλασική επιλογή με υπέροχη γεύση και κρεμώδη υφή. Οι λάτρεις των πιο ιδιαίτερων γεύσεων, στο ψυγείο του Kayak θα βρουν πολλές επιλογές που ξεχωρίζουν, μεταξύ των οποίων, τη σοκολάτα Βελγίου με choco chips, τη βραβευμένη με τρία αστέρια Grand Cru chocolate και το παγωτό μαστίχα ροζ πιπέρι.

Για τους Golden Foodies, το Kayak δεν είναι μόνο ένα μέρος για να γευτούν εξαιρετικής ποιότητας παγωτό, αλλά και ένα ice cream spot με διαχρονικές και νέες γεύσεις που διευρύνουν τους γευστικούς ορίζοντες.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa