TGI Fridays™

Στα TGI Fridays™ το κεφάτο προσωπικό, η αυθεντική αμερικάνικη ατμόσφαιρα και το χαλαρό περιβάλλον αποτελούν την κατάλληλη συνταγή για ένα διάλειμμα από το shopping ή για ένα απολαυστικό brunch πριν από τη βόλτα στην αγορά του εμπορικού κέντρου.
Στο κατάστημα θα βρείτε τα all time classics. Επιλογές από Tex-mex γεύσεις όπως τα μοναδικά tacos, quesadillas και χορταστικά burritos. Τη φημισμένη Jack Daniel’s® sauce, με μυστική συνταγή από το Tennessee που αποτελεί αγαπημένη επιλογή με πιάτα που είναι ορόσημο για τα TGI Fridays™ όπως τα Jack Daniel’s® Ribs.
Λαχταριστά burgers που ετοιμάζονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, σε αφράτο ψωμί brioche που παρασκευάζεται καθημερινά χωρίς καθόλου συντηρητικά και γευστικές σπιτικές sauces που φτιάχνονται από τους chef στο κατάστημα. Οσοι ακολουθούν τις τάσεις του well being και των υπερτροφών, μπορούν να επιλέξουν τα θρεπτικά Superfood Bowls, πλούσια σε βιταμίνες, υψηλή διατροφική αξία και φυτικές ίνες.
Ανάμεσα στις νέες προσθήκες του καταλόγου είναι το μοναδικό Fridays™ Brunch που σερβίρεται καθημερινά έως τις 17:00. Λαχταριστές επιλογές που θα απογειώσουν τα πρωινά – μεσημεριανά σας με αλμυρές και γλυκές επιλογές. Πλούσια ποικιλία με αβγά, όπως τα Avocado & Eggs on Toast, Eggs Benedict, αφράτες ομελέτες όπως η Avocado Omelette ή Bacon & Mushrooms Omelette. Εναλλακτικά, όσοι θέλουν κάτι γλυκό, μπορούν να απολαύσεουν τα εντυπωσιακά και σπιτικά pancakes, Chocolate & Banana και Strawberry Cream Cheese.
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα μοναδικά cocktails, που απογειώνουν την κάθε Fridays™ γεύση. Ετοιμάζονται από τους έμπειρους τους bartenders με φρέσκους χυμούς και υλικά, κάνοντάς τα λαχταριστά και δροσερά.

Πρώτος όροφος
Ιστοσελίδα
TGI Fridays™
TGI Fridays™
TGI Fridays™

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa