Τα key items που θα κάνουν level up στη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα

Ο χειμώνας είναι η πιο όμορφη εποχή για το στιλ σας και αυτό, διότι ο κρύος καιρός είναι ιδανικός για mix & match. Αρκεί φυσικά, να έχετε τα κατάλληλα key items, που θα απογειώσουν το winter styling. 

The essentials

Ένα καινούργιο τζιν παντελόνι είναι πάντα must στις shopping lists της κάθε εποχής. Τι πιο διαχρονικό και ευκολοφόρετο από ένα τζιν παντελόνι σε κλασική, ίσια γραμμή και blue denim απόχρωση; Στο κατάστημα Gap, θα ανακαλύψετε το ιδανικό item που θα γίνει το νέο αγαπημένο σας passe partout. Στα must ανήκουν πλέον και τα αξεσουάρ τεχνολογίας, που έχουν κατακτήσει το κοινό της μόδας ακριβώς επειδή συνδυάζουν στιλ και δεκάδες πρακτικές εφαρμογές. Στο κατάστημα Public, θα ανακαλύψετε το Huawei watch GT 4 σε stylish μαύρη απόχρωση, με δερμάτινο λουράκι. Το κατάστημα Lacoste έρχεται να ολοκληρώσει τα essentials του μήνα με ένα navy blue πουλόβερ με κολεγιακές λεπτομέρειες σε έντονο πράσινο χρώμα. Η σύνθεσή του με μαλλί υπόσχεται άνεση και ζεστασιά, πάντα με το αξεπέραστο design του label που ξεχωρίζει.

Μπλε jean σε ίσια γραμμή

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε πουλόβερ με πράσινο logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Out and about

Χειμώνας χωρίς νέο πανωφόρι δεν γίνεται και η Diesel προτείνει για το 2024 ένα ultra fashionable varsity jacket, σε ασπρόμαυρη παλέτα με δερμάτινα μανίκια και retro λεπτομέρειες. Στο κατάστημα Napapijri θα δοκιμάσετε το midi puffer μπουφάν της συλλογής του brand, ένα πανωφόρι πραγματική επένδυση. Το pale grey της φετινής σεζόν θα γίνει η αγαπημένη σας απόχρωση. Ολοκληρώστε ένα casual σύνολο με ένα νέο backpack από τη Samsonite, με πρακτικές θήκες και fashionable σχεδιασμό, για όσους αγαπούν τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες.  

Ασπρόμαυρο μπουφάν L-Franz

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γκρι μακρύ μπουφάν thermo puffer

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρο μπλε σακίδιο με μοτίβο Spectrolite 3.0

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Shirt lovers

Τα πουκάμισα θα έρθουν να συμπληρώσουν τα χειμερινά σας σύνολα από το πρωί στο γραφείο, μέχρι και τις χαλαρές εξόδους το βράδυ. Στο κατάστημα Calvin Klein θα βρείτε το all time classic overshirt της εταιρείας, που θα φορέσετε αργότερα μέσα στην άνοιξη αντί ενός jacket. Το κατάστημα Camel Active με τη σειρά του, προτείνει ένα βαμβακερό πουκάμισο σε μικροσκοπικό tartan print. Μαλακό και ζεστό είναι ιδανικό για layering μέσα στον χειμώνα. 

Μπλε βαμβακερό over-shirt με κουμπιά

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γκρι κοτλέ πουκάμισο με κεντημένο logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa