Οκτώ δώρα γάμου που θα λατρέψουν οι νεόνυμφοι

Η περίοδος του καλοκαιριού είναι συνώνυμη με τους γάμους, γι’ αυτό και η επιλογή του πιο luxury wedding δώρου για τους νεόνυμφους τον φετινό Ιούνιο, είναι ψηλά στη wish list σας. 

Φυσικά, ένα διακοσμητικό αντικείμενο για το σπίτι αποτελεί πάντα μία καλή ιδέα. Στο κατάστημα Georg Jensen θα βρείτε την σαμπανιέρα της συλλογής «Sky». Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα εξίσου ξεχωριστό δώρο από το κατάστημα Les Connaisseurs, που δεν είναι άλλο από τον στρογγυλό δίσκο από ξύλο και τζάμι ή το «Melt» table light από το κατάστημα Love.it. Και επειδή η κεραμική τέχνη είναι τάση, πείτε «ναι» στο βάζο με ανάγλυφη υφή από το Zara Home.  

Τα χρηστικά και elegant δώρα είναι πάντα καλοδεχούμενα. Είτε προτιμήσετε τα υπέροχα πιάτα φαγητού «Prouna» από Παρουσίαση, είτε τo set ποτηριών Pannotia από το pop up κατάστημα Seletti ή την κανάτα που διατηρεί τη θερμοκρασία κάθε ροφήματος από FurDeco, θα έχετε επιλέξει ένα από τα must-have δώρα γάμου.  

Seletti

Σετ ποτηριών cocktail Pannotia

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Όσο για εσάς που προτιμάτε ένα πιο special wedding gift, δεν έχετε παρά να στραφείτε στην τέχνη και συγκεκριμένα, στη gallery Kapopoulos Fine Arts. Εκεί, θα βρείτε τον πίνακα «Amour Toujours» του Cédric Bouteiller.  

Πίνακας ζωγραφικής Amour Toujours, Cédric Bouteiller

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa