Spring’s prettiest picks: Τα καλύτερα αξεσουάρ για την άνοιξη

Εάν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να αναβαθμίσετε μια εμφάνιση, αυτός είναι να προσθέσετε αξεσουάρ. Ειδικά τους πιο ζεστούς μήνες, τα κοσμήματα και τα γυαλιά ηλίου είναι η ευκολότερη λύση για να κάνουν αμέσως upgrade το look σας!

It’s all in the accessories

Οι πέρλες έχουν γίνει το it thing στα κοσμήματα τις τελευταίες σεζόν, παραμένοντας και φέτος στο προσκήνιο. Ένα κολιέ με μαργαριτάρι – brand Zag Bijoux, κατάστημα Evita Peroni – μπορεί να φορεθεί αυτόνομα ή να δημιουργήσετε layering με ιδανικό καμβά ένα λευκό, μεταξωτό πουκάμισο. Επίσης, ένα βραχιόλι με πέρλες – κατάστημα Oxétte – συνδυασμένο με άλλα μέταλλα και σχέδια, θα δώσει έμφαση στους καρπούς σας, ειδικότερα τώρα που φοράμε περισσότερα tops με κοντά μανίκια. Πέρα από τα trends, για εσάς που θέλετε να επενδύσετε σε κάποιο νέο staple, μια ριβιέρα – κατάστημα Ozar – θα αναδείξει όλα τα υπόλοιπα κοσμήματα ή το ρολόι σας. Ακόμα, σε μια πιο playful διάθεση, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με σχέδιο λουλούδι – κατάστημα Anna Maria Mazaraki - έχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε κάτι διακριτικό που μπορείτε να φοράτε κάθε μέρα ενώ παράλληλα θα τραβήξει τα βλέμματα. Τέλος, ένα επιχρυσωμένο δαχτυλίδι με λευκά διαμάντια – κατάστημα Links of London – θα εστιάσει την προσοχή στα άκρα σας, συνδυασμένο με άλλα αγαπημένα σας δαχτυλίδια. 

Sunny days

Στις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού, το μόνο αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει ποτέ, τόσο για πρακτικούς όσο και για αισθητικούς λόγους, είναι τα γυαλιά ηλίου. Οι κοκκάλινοι σκελετοί, αποτελούν major trend για φέτος, επομένως προτείνουμε δύο versatile εναλλακτικές που μπορούν να πλαισιώσουν κάθε look. Τα μαύρα γυαλιά ηλίου, αποτελούν βασικό item κάθε συλλογής. Επιλέξτε ένα ζευγάρι σε οβάλ σχήμα – brand Prada, κατάστημα Grand Optical – για extra drama στην εμφάνιση σας. Μια δεύτερη επιλογή είναι η μπεζ απόχρωση – brand Charly Therapy, κατάστημα Type Center – που θα αναδείξει περισσότερό και την πιο μαυρισμένη επιδερμίδα του προσώπου σας.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa