Here comes the summer: Τα καλύτερα μαγιό της σεζόν

Είναι αλήθεια ότι η επιλογή του τέλειου μαγιό μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη διαδικασία αφού η πληθώρα των σχεδίων μπορεί να γίνει χαοτική. Fear not! Πάρτε ιδέες και ανακαλύψτε το μαγιό που θα ταιριάξει καλύτερα στο σώμα και το στιλ σας.

The Classics

Αναλογικά του little black dress, ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι απαραίτητο στην συλλογή κάθε καλοκαίρι. Το μυστικό είναι η εφαρμογή, επομένως το brand Sophie Deloudi – πολυκατάστημα attica – μπορεί σίγουρα να σας εγγυηθεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ολόσωμο μαγιό σε off-white αποχρώσεις – κατάστημα Zara Home - είναι το ιδανικό για εσάς που η ανάδειξη του μαυρίσματος σας είναι το πρώτο σας μέλημα. Extra bonus οι κεντημένες λεπτομέρειες που θα προσθέσουν μια πιο premium πινελιά. Συνδυάζοντας το λευκό - μαύρο και προσθέτοντας την λεπτομέρεια του ενός ώμου - κατάστημα Magnolia Grace – δώστε ένα οld Hollywood vibe στο φετινό σας beachwear.

Animal Print Lovers

To animal print αν και μπορεί να θεωρείται από κάποιους ως πιο εκκεντρικό, αν φορεθεί σωστά θα σας δώσει ένα chic αλλά και μυστηριώδες αποτέλεσμα. Σε στράπλες λογική το iconic brand μαγιό Vilebrequin θα αναβαθμίσει κάθε σας εμφάνιση στην παραλία. Ακόμα, το leopard print ολόσωμο μαγιό, με χιαστί πλάτη και την άψογη εφαρμογή του - brand Wolford – συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα θα είναι το ιδανικό outfit για την πισίνα. 

Bikini Tops 

Τα bikinis θα παραμένουν για πάντα αγαπημένα, έτσι επιλέξτε κάποια σε κλασικά χρώματα και διαχρονικά σχέδια. Ένα λευκό bikini top με χρυσή μεταλλική λεπτομέρεια στο ντεκολτέ – κατάστημα Calzedonia – είναι ένα essential item για το φετινό καλοκαίρι. Τέλος, δώστε μια 50’s νότα στο beachwear σας με αυτό το ασπρόμαυρο bikini top -  κατάστημα Triumph.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa