The Bridal Edit: Εμπνευστείτε για την ημέρα του γάμου σας!

Τα trends κάθε δεκαετίας επηρεάζουν και το στιλ των νυφικών looks. Τα 50’s χαρακτηρίστηκαν από το New Look του Dior, στα 80’s επικράτησε η υπερβολή ενώ στα 90’s o μινιμαλισμός. Όπως και να έχει, το θέμα είναι να βρείτε το στιλ που θα σας κάνει να αισθάνεστε ο εαυτός σας.

Here Comes The Bride 

Από τους πιο επιτυχημένους ελληνικούς οίκους, η Celia Kritharioti, έχει βάλει την υπογραφή της σε εντυπωσιακές νυφικές δημιουργίες. Το λευκό τόσο συμβολικό όσο και διαχρονικό είναι συνυφασμένο με το νυφικό φόρεμα. Επιλέξτε ένα από σατινέ ταφτά σε Α γραμμή και ζώνη στη μέση, με minimal αλλά συγχρόνως με ένα παραμυθένιο touch. Φυσικά μπορείτε να το προσαρμόσετε, προσθέτοντας λεπτομέρειες που θα αναδείξουν την προσωπικότητα σας – κατάστημα 5226 Celia Kritharioti. Πολυτελές σατέν και η λάμψη ενός κοσμήματος συνθέτουν το παπούτσι που θα ολοκληρώσει με μοναδικό τρόπο το look σας – brand Jimmy Choo, κατάστημα Kalogirou.

Wedding Jewellery 

Υπάρχει μια παράδοση που απαιτεί η νύφη να φοράει κάτι μπλε. Τα σκουλαρίκια από διαμάντια και ζαφείρια – κοσμηματοπωλείο Anatol – είναι ο πιο όμορφος τρόπος να εντάξετε το “something blue” στο νυφικό σας look. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων και η βέρα είναι τα πιο σημαντικά κοσμήματα που θα φορέσει μια νύφη τη μέρα του γάμου της. Ανεξάρτητα από αυτό, αν ψάχνετε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι που θα στολίσει τα χέρια σας, ένα λευκόχρυσο με διαμάντια που σχηματίζουν μπουκέτο λουλουδιών – κοσμηματοπωλείο Kessaris – είναι η κατάλληλη επιλογή.

Bridal Beauty 

Το μακιγιάζ της μέρας εκείνης, θα πρέπει να είναι εκθαμβωτικό κρατώντας όμως την ισορροπία με effortless για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η λάμψη είναι ένα στοιχείο που σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει. Με το highlighter Diamond Bomb – brand Fenty Beauty, κατάστημα Sephora – θα πετύχετε τη επιθυμητή εικόνα. Τα περιποιημένα άκρα είναι must για την ημέρα του γάμου σας. Προτιμήστε μια chic off-white απόχρωση – brand Kinetics, κατάστημα Fairynails – που θα σας χαρίσει την απαραίτητη κομψότητα. Τα αρώματα δένονται πάντα με αναμνήσεις, επομένως για την ημέρα του γάμου σας επιλέξτε κάτι ξεχωριστό. Το Blanche – brand Byredo, πολυκατάστημα attica – εμπνευσμένο όπως λέει και το όνομα του από την ιδέα του λευκού χρώματος, με νότες από λευκά τριαντάφυλλα, παιώνια, musk και ροζ πιπέρι το κάνει ιδανικό για την μεγάλη μέρα. 

Βερνίκι νυχιών Inner Peace, Kinetics

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa