Kid’s fashion: Η πιο playful shopping list του φθινοπώρου

Μία από τις πιο σημαντικές αγορές της back to school εποχής είναι εκείνη που αφορά στα παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, που «χαρίζουν» άνεση και στιλ στα παιδιά. 

Back to school tips

Ένα σημαντικό «κεφάλαιο» της back to school λίστας είναι η εύρεση της σχολικής τσάντας για τα παιδιά. Οπότε, μία τσάντα πλάτης νηπίου Fisher Price με panda από το κατάστημα Μουστάκας Toys Signature Store, θα τα εμπνέει και δεν θα τα βαραίνει. Μία ακόμα σημαντική αγορά που πρέπει να προστεθεί στην back to school list σας, είναι τα υποδήματα. Από τη μία, τα παιδικά παπούτσια για κορίτσια Vans Old Skool Glitter Pink από το κατάστημα Vans, θα ενθουσιάσουν τη μικρή σας fashionista, ενώ τα adidas x Marvel Spider- Man Grand Court από το κατάστημα DPAM, θα προσφέρουν άνεση στον μικρό σας σούπερ ήρωα. 

Comfy clothes

Μερικά άνετα παιδικά ρούχα για το σχολείο είναι απαραίτητα το φθινόπωρο. Και φέτος, έχετε την επιλογή να γεμίσετε την γκαρνταρόμπα των παιδιών σας με μία νιτσεράδα σε φιστικί απόχρωση από το κατάστημα Petit Bateau, αλλά και μία μπλούζα με διακοσμητικό sweet bear από το κατάστημα Frattina σε λευκό χρώμα. Από την άλλη, ένα άνετο παντελόνι Thad boy- fit από το κατάστημα Replay, που θα φοράνε εύκολα τα παιδιά σας, είναι μία καλή επιλογή για να είναι άνετα και καλοντυμένα στις φθινοπωρινές τους βόλτες εντός ή και εκτός σχολείου. 

School accessories 

Όσον αφορά στα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν τα φθινοπωρινά σύνολα των μικρών fashionistas, ένα είναι το σίγουρο: Μία στέκα για τα μαλλιά με πλεκτά λουλούδια από το κατάστημα Dancing Scissors, θα τις ενθουσιάσει προσδίδοντας στιλ σε κάθε look τους. Και για το διάλειμμα φαγητού, ένα ροζ lunchbox με νεράιδες από το κατάστημα Sugar n’ Spice, θα κάνει τις μικρές σας να ανυπομονούν για το γεύμα τους. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa