Tα πιο stylish ανδρικά πουκάμισα για εντυπωσιακά spring looks

Αν η ανανέωση της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας εξαρτάται από ένα item, που μπορεί να αποτελεί τη βάση για το πιο καλαίσθητο και προσεγμένο ανδρικό ντύσιμο, τότε πρόκειται για το ανδρικό πουκάμισο.

Το κλασικό είναι πάντα διαχρονικό, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσθέσετε στα spring looks σας items που «υπόσχονται» να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση, όπως το γαλάζιο πουκάμισο σε regular fit γραμμή από το κατάστημα Brooks Brothers. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το πουκάμισο με γιακά μάο, στην ίδια απόχρωση, που προτείνει το κατάστημα Nara Camicie. Και επειδή κάθε στυλ διαφέρει, η επιλογή του βαμβακερού πουκάμισου με τζιν όψη, από το κατάστημα Gant, είναι μία από τις πιο stylish επιλογές της σεζόν.

Γαλάζιο πουκάμισο με μάο γιακά

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γκρι πουκάμισο Colored Twill

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Φυσικά, ένα chic ανδρικό πουκάμισο είναι ο «πρωταγωνιστής» σε μία προσεγμένη εμφάνιση. Tο λευκό Hugo Boss πουκάμισο που δεν τσαλακώνεται, είναι ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα, ενώ για ένα πιο casual look, το λινό overshirt σε μπεζ απόχρωση από το Zegna, θα σας βοηθήσει να συνθέσετε το πιο αψεγάδιαστο look.

Λευκό πουκάμισο με ανάγλυφο ύφασμα και μάο γιακά

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Eκρού λινό πουκάμισο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Για εσάς που λέτε «ναι» στα σχέδια, τρεις είναι οι ιδανικές  επιλογές: Το καρό πουκάμισο από το κατάστημα Barbour, το πουά μπλε πουκάμισο από το κατάστημα Οxford Company και το ριγέ πουκάμισο από το κατάστημα Vardas.

Σκούρο μπλε πουκάμισο με πουά μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa