Coats to wear on repeat: Τα καλύτερα παλτό του φετινού χειμώνα

Με την θερμοκρασία να πέφτει, αρχίζουμε να αναζητάμε τα ρούχα που θα συνθέσουν την χειμερινή μας γκαρνταρόμπα. Ξεκινήστε με το ιδανικό παλτό που θα πλαισιώσει την κάθε σας εμφάνιση, κρατώντας σας ζεστή αλλά πάντα stylish. 

The Classics

Ένα καλοραμμένο, κομψό ρούχο θα είναι πάντα στη μόδα ανεξαρτήτως των trends της εκάστοτε σεζόν είναι ένα μονόχρωμο παλτό που μπορεί να αποτελέσει τον καμβά των outfit σας. Το μαύρο παλτό – brand Genny, κατάστημα Eponymo - θα σας συντροφεύσει σε casual ή πιο επίσημες εμφανίσεις αφού μπορεί να συνδυαστεί άνετα και με jeans, λευκό t-shirt και μαύρες μπότες, αλλά και με το little black dress σας. Το μπεζ παλτό – brand Ioanna Kourbela, κατάστημα The Greek Designers Store – αποτελεί ένα staple item κάθε χρόνο. Φορέστε το με πλεκτό παντελόνι και κασμιρένιο πουλόβερ σε μια butter cream απόχρωση και δημιουργήστε ένα cozy μονοχρωματικό look. Όλοι ξέρουμε πως το λευκό είναι πιο εντυπωσιακό το χειμώνα παρά το καλοκαίρι – brand Boss, πολυκατάστημα attica. Συνδυάστε το με ένα midi φόρεμα και Kitten heel γόβες, δίνοντας ένα vintage vibe στο look σας. 

Μαύρο μάλλλινο παλτό με oversized fit, Genny

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπεζ oversized παλτό με κουμπιά, Ioanna Kourbela

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Εκρού μακρύ παλτό σε στενή γραμμή, Boss

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

The Belted 

Για εσάς που επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια πιο κολακευτική σιλουέτα, επιλέξτε ένα παλτό με ζώνη που θα δώσει κατευθείαν το εφέ μιας λεπτής μέσης. Παραμείνετε σε ουδέτερα χρώματα καθώς μπορούν σας προσφέρουν επιπλέον επιλογές στα outfit σας. Τολμήστε ένα military σύνολο με λαδί παλτό – brand Acne Studios, κατάστημα Free Shop – ή ακολουθήστε τα trends της σεζόν και συνδυάστε το σκούρο μπλε με το μαύρο – κατάστημα Massimo Dutti Women - για ένα blue-black σύνολο. 

Λαδί μάλλινο παλτό με ζώνη, Acne Studios

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρο μπλε παλτό σε όψη καμπαρντίνας

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

The Patterned & The Leather Effect

Όσες έχετε καλύψει τα βασικά χρώματα στα παλτό σας, ή απλώς ψάχνετε κάτι πιο ιδιαίτερο για φέτος, επιλέξτε ένα μοτίβο που ταιριάζει στο στιλ σας. Το animal print – κατάστημα COS – αγγίζει τα όρια του κλασικού και μπορεί να κάνει και το πιο απλό look να φαίνεται ότι έχετε επενδύσει χρόνο για styling. Ακόμα, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα από τα trends του φετινού χειμώνα που δεν είναι άλλο από το καρό – κατάστημα Barbour. Aν αναζητάτε κάτι σε διαφορετικό υλικό, το εφέ δέρματος θα σας αποζημιώσει – κατάστημα Twinset – φορέστε το κυριολεκτικά με τα πάντα, αφού θα δώσει κατευθείαν μια αίσθηση πολυτέλειας στο ντύσιμό σας. 

Μάλλινο παλτό με animal print μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Καρό maxi παλτό Inverraray

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Καφέ παλτό με εφέ δέρματος και όψη καπαρντίνας

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa