Οκτώ deco ιδέες για να ανανεώσετε το εξοχικό σας αυτόν τον Ιούλιο

Θέλετε να ανανεώσετε το εξοχικό σας; Υπάρχουν μερικές summer deco προσθήκες που «υπόσχονται» να το μετατρέψουν στο place to be του φετινού καλοκαιριού.

Η κουζίνα είναι ένα από τα δωμάτια που «πρωταγωνιστεί» σε κάθε σπίτι. Γι’ αυτό και τα items που θα επιλέξετε για να τη διακοσμήσετε, χρειάζονται την προσοχή σας. Ξεκινήστε από τη μαγειρική, λέγοντας «ναι» στην ιδιαίτερη χύτρα ταχύτητας της Cookut σε μπλε χρώμα από το Cook-Shop. Η ενυδάτωσή σας είναι, βέβαια, σημαντική το καλοκαίρι και για να μένετε hydrated με στυλ, επιλέξτε το ευφάνταστο μπουκάλι νερού από το Octopus, που «κρύβει» έναν δύτη στο εσωτερικό του. Από τη shopping list σας δεν θα μπορούσε να λείπει η πορσελάνινη πιατέλα 33 εκατοστών Rosenthal x Swarovski, που επαναπροσδιορίζει τον ορισμό της κομψής πολυτέλειας και θα τη βρείτε στην Παρουσίαση, σε κίτρινη απόχρωση. Αν είστε λάτρεις του αρωματικού καφέ, η Vertuo Lattissima μηχανή από τη Nespresso, αξίζει μία θέση στην κουζίνα του εξοχικού σας.

Από το σαλόνι μέχρι το μπάνιο σας και από το μπαλκόνι μέχρι το υπνοδωμάτιο, υπάρχει ένα deco item που θα ανανεώσει τον χώρο σας, με τον πιο αρωματικό τρόπο. Ο λόγος για το diffuser με άρωμα από βασιλικό και κίτρο, που θα βρείτε στο κατάστημα Waks. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το αρωματικό baobab candle «Frida» από το κατάστημα Les Connaisseurs, που μυρίζει όπως ένα μπουκέτο λουλουδιών.

Αρωματικό κερί Frida Draozy Frida Max 16, Baobab Collection

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Στις stylish deco επιλογές για το φετινό καλοκαίρι ήρθαν να προστεθούν τρεις ακόμη ιδέες: Το διακοσμητικό, κεραμικό βάζο από το κατάστημα Public, που αποτελεί ένα vintage item λόγω της διαχρονικότητας και της ανθεκτικότητάς του, το σετ σεντονιών Bless της Nef-Nef, από 100% βαμβάκι, σε απαλό μωβ με λευκό χρώμα, καθώς και η ξαπλώστρα κήπου Zara Home, από πλεγμένο ρατάν.

Ροζ σεντόνια king size Bless

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ξαπλώστρα από πλεγμένο ρατάν

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa