Η shopping list που θα αποτελέσει τη βάση για τις πιο carefree διακοπές

Στις διακοπές θέλετε να είστε ανέμελες και άνετες. Kαλό είναι, λοιπόν, να μην φύγετε για τον αγαπημένο σας προορισμό, χωρίς τα απαραίτητα για ένα carefree ταξίδι.

Η υφασμάτινη βαλίτσα καμπίνας με θήκη για laptop, από το κατάστημα Samsonite, είναι μία από τις πρώτες αγορές που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Σειρά έχουν τα summer accessories και τα υποδήματα, που θα αναβαθμίσουν κάθε σας εμφάνιση, για αυτό και αξίζουν μία θέση στις αποσκευές σας. Το κολιέ από ορείχαλκο και κίτρινη επιχρύσωση 24Κ με λευκές ημιπολύτιμες πέτρες, από το κατάστημα Anna-Maria Mazaraki είναι must. Το ίδιο και οι άνετες και stylish σαγιονάρες Havaianas σε μπεζ χρώμα για ανεμπόδιστες περιηγήσεις. Και επειδή η everyday routine δεν σταματάει όταν βρεθείτε στο νησί και μπείτε σε vacay mode, μην αμελήσετε τα απαραίτητα είδη φαρμακείου, όπως το Powder-Me SPF30 Dry Sunscreen, για καθημερινή αντηλιακή προστασία και βελούδινη όψη, από το Φαρμακείο Ελίνα Ράπτη.

Κολιέ με λευκές ημιπολύτιμες πέτρες

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Mπεζ σαγιονάρες You Milan

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Από τη shopping list σας δεν γίνεται να λείπουν ρούχα και αξεσουάρ που θα δημιουργήσουν fashionable beachwear look. Το floral κιμονό σε ροζ απόχρωση από το κατάστημα Guess ή το ψηλόμεσο ριγέ σορτς από το κατάστημα United Colors of Benetton, θα εντυπωσιάσουν. Μάλιστα και τα δύο συνδυάζονται ιδανικά με το κρουαζέ τοπ σε λευκό χρώμα, χωρίς ραφές, από το κατάστημα Stradivarius.

Φούξια μεταξωτό κιμονό με floral print

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ροζ ριγέ σορτς με κουμπιά

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λευκό κρουαζέ top χωρίς ραφές

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Φυσικά, δεν θα ταξιδέψετε στον καλοκαιρινό σας προορισμό χωρίς το item που αποτελεί τον «ορισμό» των carefree διακοπών, δηλαδή το μαγιό. Το ολόσωμο Summer Mix & Match μαγιό σε πράσινο με ροζ χρώμα, που θα ανακαλύψετε στο κατάστημα Triumph, είναι μία επιλογή που ξεχωρίζει, χάρη στον ιδιαίτερο χρωματικό του συνδυασμό.

Τιρκουάζ ολόσωμο μαγιό Summer Mix & Match

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa