Back to reality με items που θα αναβαθμίσουν τις everyday εμφανίσεις σας

Η επιστροφή στην καθημερινότητα… πλησιάζει! Tον φετινό Αύγουστο ξεκινήστε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, προσθέτοντας ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά!

Κι όμως, αρκούν οι σωστές στυλιστικές επιλογές για να αναβαθμίσετε τα καθημερινά σας outfits. Ένα petit καρό πουκάμισο Nautica, σε classic fit και navy απόχρωση, που μπορεί να συνδυαστεί με ένα chino παντελόνι, από το κατάστημα Brooks Brothers, σε εκρού χρώμα και ίσια γραμμή, είναι αναμφίβολα μία ιδανική επιλογή για τις back to reality εμφανίσεις σας. Αν προτιμάτε πιο casual συνδυασμούς, τον φετινό Αύγουστο, μπορείτε να επιλέξετε το βαμβακερό, polo μπλουζάκι της εταιρείας Canali, σε γκρι απόχρωση με μαύρη λεπτομέρεια στον γιακά από το κατάστημα Vardas. Ενώ, το passe-par-tout item, που προτείνει το κατάστημα Trussardi δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σας. Ο λόγος για το casual σακάκι σε γκρι χρώμα, που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε special occasion.

Trussardi

Μπλε σακάκι με εξωτερικές ραφές σε στενή γραμμή

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι fashion experts πιστεύουν ακράδαντα πως ένας «έξυπνος» τρόπος να ανανεώσετε τις everyday εμφανίσεις σας, είναι επιλέγοντας τα πιο elegant αξεσουάρ. Το Barbour Highgate Leather Holdall σε μαύρο χρώμα, είναι το σακίδιο που θα κάνει level up σε κάθε business trip ή οποιαδήποτε εξόρμηση εκτός πόλης. Στις πιο κλασικές επιλογές προτείνονται τα Deerskin Triple Stitch™ low top sneakers σε μπεζ απόχρωση από το κατάστημα Zegna και την πιο κομψή, δερμάτινη ζώνη, σε μπλε απόχρωση από το κατάστημα Oxford Company.

Μαύρη δερμάτινη τσάντα Highgate

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Εκρού δερμάτινα sneakers Triple Stitch

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Και επειδή, οι υποχρεώσεις σιγά-σιγά αυξάνονται και οι γρήγοροι ρυθμοί επανέρχονται, last but not least, είναι ένα item που θα σας δώσει «χαρακτήρα» στο γραφείο. Πρόκειται για την Montblanc limited edition πένα από το κατάστημα Type Center, που -θέλοντας και μη- θα εντυπωσιάσει.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa