Τα πανωφόρια του φθινοπώρου που είναι must για κάθε gentleman

Bomber, παλτό, jacket ή σακάκι; Όποιο και εάν είναι το φθινοπωρινό πανωφόρι που ταιριάζει ιδανικά στο στιλ σας, ένα είναι το σίγουρο: Τα πανωφόρια μπορούν να αναβαθμίσουν ένα απλό, casual look και να αναδείξουν την κομψότητά σας τον φετινό Νοέμβρη.

Το αναβαθμισμένο «New York» μπουφάν με τεχνολογία Tommy Hilfiger warming και σύγχρονα iconic σχέδια, θα δώσει μια νότα '90s στις εμφανίσεις σας, όπως και το μάλλινο παλτό Boss με εσωτερικό φερμουάρ, σε slim fit και light brown απόχρωση, από το κατάστημα Hugo Boss. Εναλλακτικά, μπορείτε να εντάξετε στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας, το διαχρονικό μπουφάν Barbour, που είναι κερωμένο εξωτερικά, διαθέτει εσωτερική επένδυση και patches στους αγκώνες.  

Εκρού φουσκωτό μπουφάν με μοτίβο New York

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Εκρού μάλλινο παλτό με αποσπώμενο γιλέκο, Boss

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λαδί κερωμένο μπουφάν Ogston

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το φθινόπωρο, τα επαγγελματικά events, οι αποδράσεις και τα parties έχουν την τιμητική τους. Αρκεί λοιπόν ένα φθινοπωρινό πανωφόρι, για να είστε super stylish σε κάθε περίσταση. Στο κατάστημα Brooks Brothers θα ανακαλύψετε το μάλλινο παλτό σε μπλε σκούρο χρώμα και κλασσική γραμμή, ενώ στο κατάστημα Trussardi, το μαύρο, faux leather jacket με υφασμάτινες λεπτομέρειες στα μανίκια, που μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση. Και για εσάς, που αναζητάτε μία επιλογή, που θα σας κρατάει ζεστούς και καλοντυμένους σε κάθε περίσταση, δεν έχετε παρά να προσθέσετε στη shopping list σας, το μπουφάν από συνθετικό μουτόν σε καφέ χρώμα, που διαθέτει και εσωτερική γούνα, από το κατάστημα Guess.

Trussardi

Μαύρο jacket με εφέ δέρματος και επένδυση στα μανίκια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Καφέ μπουφάν από συνθετικό μουτόν

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι δύο must και casual προσθήκες σε φθινοπωρινά πανωφόρια: Το athleisure μπουφάν με αποσπώμενη, ρυθμιζόμενη κουκούλα, πλαϊνές τσέπες και κλείσιμο με φερμουάρ, από το κατάστημα Camel Active, σε μαύρο χρώμα ή το bomber σε λαδί απόχρωση, με ενσωματωμένη κουκούλα για ένα κομψό, casual look από το κατάστημα Diesel.

Μπλε μπουφάν με κουκούλα σε κανονική γραμμή

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λαδί μπουφάν από nylon σατέν J-Common

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa