Τα πιο έξυπνα και πρακτικά δώρα για τη γιορτή του πατέρα που θα αναδείξει το στιλ

Η λίστα με τα δώρα για τη γιορτή του πατέρα πρέπει να περιλαμβάνει τα πιο stylish και πρακτικά items της σεζόν, αφού προορίζονται για τον ήρωά σας.

Έξυπνα and classy δώρα για άντρες

Ξεκινήστε την αναζήτηση του τέλειου δώρου για τη γιορτή του πατέρα από το κατάστημα της iStorm, αν θέλετε να του χαρίσετε το κορυφαίο smart phone της γενιάς του. Το iPhone 15 Plus σας περιμένει να ανακαλύψετε τις νέες του λειτουργίες και φυσικά, να ενθουσιάσετε τον μπαμπά σας με ένα πρακτικό δώρο. Συνεχίστε με έμφαση στα classics της ανδρικής γκαρνταρόμπας και ένα λευκό, διαχρονικό polo t-shirt από το κατάστημα Lacoste, που εμπλουτίστηκε με funky logos για τη νέα σεζόν. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα λινό πουκάμισο από το κατάστημα Barbour σε neutral απόχρωση, για casual chic style και το καλοκαίρι.

Λευκό polo t-shirt René Lacoste

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Χακί λινό πουκάμισο με logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Τα πιο προσωποποιημένα δώρα

Τα αξεσουάρ είναι μία εξίσου σημαντική κατηγορία στο ανδρικό ντύσιμο και αυτό, διότι αναδεικνύουν το προσωπικό στιλ. Στο κατάστημα Type Center θα βρείτε την Sartorial Large Document Case της Montblanc, ενώ στο κατάστημα Tumi, θα ανακαλύψετε το πιο πρακτικό σακίδιο πλάτης με όλους τους απαραίτητους χώρους σε μαύρο-μπλε combo. Τέλος στο κατάστημα Occhio Papavassiliou, αξίζει να πείτε «ναι» σε ένα δώρο για τη γιορτή του πατέρα που θα αναδείξει το στλ του: Τα γυαλιά ηλίου John Dalia με μπλε ντεγκραντέ φακό, που συμπληρώνουν ιδανικά ένα πρωινό business look αλλά και μία χαλαρή, καλοκαιρινή βόλτα.

Shoe trends

Δεν υπάρχει καλύτερο ανδρικό δώρο από ένα ζευγάρι παπούτσια. Στο κατάστημα Camper θα ανακαλύψετε τα τέλεια λευκά, δερμάτινα sneakers για όλες τις ώρες, ενώ μία athleisure επιλογή σας περιμένει στην Under Armour με τα Ua Infinite Pro να είναι το κορυφαίο running shoe της νέας σεζόν. Πρόκειται για το go to ζευγάρι του μπαμπά σας στη βόλτα αλλά και τις καθημερινές υποχρεώσεις του.

Μπλε sneakers Infinite Pro

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa