Ανδρικά καλοκαιρινά παπούτσια: Οι must επιλογές για κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα

Ένας κομψός άνδρας ξεχωρίζει πάντα από τα παπούτσια του. Αυτός είναι ένας χρυσός κανόνας των πιο elegant ανδρών που πρέπει να ακολουθήσετε και το καλοκαίρι. 

Sailor’s style

Ξεκινήστε από το πιο versatile ανδρικό σχέδιο, ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες. Στη νέα συλλογή Massimo Dutti Men για το καλοκαίρι του 2024, οι squared πάτοι είναι must, το ίδιο και τα basic χρώματα. Τα boat shoes κάνουν μεγάλο come back στις τάσεις των ανδρικών παπουτσιών με brands όπως ο οίκος Ferragamo, που για το καλοκαίρι του 2024 προτείνει ένα ζευγάρι καστόρινα loafers με λευκό πάτο. Θα τα βρείτε στο κατάστημα Kalogirou. Το κατάστημα Tommy Hilfiger από την άλλη, ποντάρει στο all time classic navy blue χρώμα που είναι signature της εταιρείας και προτείνει ένα ζευγάρι δετά boat shoes για όλες τις ώρες. Το τέλειο ζευγάρι για τα ιταλικού τύπου tailored παντελόνια.

Καφέ suede εσπαντρίγιες Desco, Ferragamo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρα μπλε suede μοκασίνια με κορδόνια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Everyday shoes

Εκτός, όμως, από τα παπούτσια που θέλετε για τα vacation outfits του καλοκαιριού, καλό θα ήταν να δώσετε βάση και στα all day ζευγάρια για τα σύνολα στην πόλη. Ξεκινήστε το shopping με μια επίσκεψη στο κατάστημα Zegna, όπου ένα ζευγάρι ολόλευκα δερμάτινα sneakers περιμένουν να γίνουν το νέο αγαπημένο classic της γκαρνταρόμπας σας. Στο κατάστημα Nak Shoes θα δοκιμάσετε ένα καθημερινό σχέδιο σε light blue ύφασμα με camel λεπτομέρειες, ενώ το κατάστημα Lacoste επιμένει στην tenniscore αισθητική του brand με ένα ζευγάρι sneakers στην παλέτα των pastels. Η καλύτερη επιλογή για τα denim παντελόνια σας.

Γαλάζια suede sneakers Baseshot

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

White soles

Ένα από τα trends που συνεχίζει να κυριαρχεί στα ανδρικά παπούτσια του καλοκαιριού είναι οι λευκοί πάτοι. Αν θέλετε να υιοθετήσετε διακριτικά την τάση, επενδύστε σε ένα ζευγάρι λευκά, διαχρονικά πάνινα παπούτσια από το κατάστημα Camper, ενώ αν ανήκετε στους τολμηρούς, τότε επενδύστε σε ένα ζευγάρι slippers με chunky λευκό πάτο και neutral upper, όπως αυτό που θα δοκιμάσετε στην καλοκαιρινή συλλογή της Replay.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa