Οι Golden Foodies στα Starbucks: Το Νο1 «σημείο συνάντησης» είναι στο Golden Hall!

Αν ψάχνετε μία ευκαιρία για bonding με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε έναν χώρο με εξαιρετικής ποιότητας καφέ, κάνοντας ένα break από την καθημερινότητα, αρκεί μία βόλτα στα Starbucks.

Ποιος δεν θα ήθελε να ορίσει το δικό του «στέκι», το σημείο συνάντησης ανάμεσα στο γραφείο και το σπίτι; Ναι, αυτή ήταν η ιδέα της food expert της παρέας, που πιστεύει πως το καλύτερο ρόφημα για την εποχή είναι το Salted Pretzel Hot Chocolate και το αγαπημένο της cookie με κομματάκια σοκολάτας. O wine lover της παρέας, που πέρα από το καλό κρασί λατρεύει και τον καλό καφέ, δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στο Hunky and Chunky apple pie, που του δίνει καθημερινά το extra boost που χρειάζεται. Το συνόδευσε μαζί με έναν cappuccino.

Όσο για την τολμηρή της παρέας, μπορεί να ξεκίνησε το διάλειμμά της με ένα αλμυρό σνακ, το ham and cream cheese bagel, όμως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο νέο ρόφημα των Starbucks το Honey Hazelnut Oat Latte ρόφημα. Όπως ήταν επόμενο, ο γλυκός και αλμυρός συνδυασμός της γεύσης του, την ενθουσίασε.

Η επίσκεψη των Golden Foodies στα Starbucks έκλεισε με μερικές αγορές για το σπίτι, όπως μία stylish κούπα, δύο καλόγουστα θερμός και φυσικά τον πιο γευστικό starbucks coffee!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa